4 Haziran 2011 Cumartesi

Bahar temizliği:)



Bahar temizliğine   başlamışken,gardolaplarıda el atmadan geçmeyiz, birkaç püf noktası ile kıyafet dolabını kullanımı bakımından rahat çözümler üretebilirsiniz.
Kulanmadığınız ve giymediğiniz kıyafetleri dolabınızdan çıkarın, hepimizin bir gün ihtiyaç olur diye kenara koyduğumuz kıyafetler birikerek yer kaplıyor .2 aydan fazla bir süredir giymediğiniz kıyafetlerden başlayın.
Kışlık kazak ,pantalon, etek,eldiven gibi kıyafetleri kaldırırken bunlar için olan kazak hurçlarına koyabilirsiniz .Dolabınızın en alt rafına koyun,alt raflar en az kullandığımız yerlerdir.
Manto ,palto gibi kışlıkları dolabınızın bir kenarına asın. Soldan başlayarak etek, bluz pantolon şeklinde hizaya sokarak dizebilirsiniz.Her zaman ince askılık kullanın ve aynı boyda askılık olursa görünümü daha düzenli olur.
Çorap çekmeceniz yeterli değilse ,sepet tarzında derin ve yer kaplamayan bir şeyin içine koyabilirsiniz ,dolabın altına yerleştirebilirsiniz.Özellikle çocuklar çok dağıtır çorablarını ,bu şekilde onlar da rahat kulanabilirler.
Aksesuarlarınızı kutulara koyup dolapta saklayabilirsiniz.Küçük objelerin kutularda saklanması temizlik açısından kolaylık yaratır.
Ayakablarınızı kaldırırken kutularına koyun ,ezilip deforme olmasını önlemiş olursunuz.



4 yorum:

  1. böyle bir düzenlemeye şiddetle ihtiyacım var, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim noblesse:) 2 gündür kıyafetlerle uğraşmaktan kafayı sıyırdım.

    YanıtlaSil
  3. ah bendede var sımdı temızlık..kolay gelsın canım.zeyneop-marıfetellerımızde

    YanıtlaSil
  4. Kolay gelsin canım:) temizlik bitince ayaklarımı uzatıp dinlenicem bir gün tatil ilan edicem :::)))

    YanıtlaSil