31 Ekim 2010 Pazar

Örgü modelleri

Örgü örmenin en zor tarafı model bulmaktır. İpine ve sayısına göre uygulayacağım modelin seçiminde hep zorlanmışımdır, örgünün başlangıcın da ve bitirdikten sonra beğenmediğim için söktüğüm çok olmuştur.El emeği göz nuru dile kolay, hiç unutmam tamamen bitirdiğim bir ceketimi sökmüştüm ....http://www.garnstudio.com/lang/de/kategori_oversikt.php modellere bakarken , bir fikir verebilecek farklı tarzlarda olan bu  kataloğa bakabilirsiniz. renkleri ve ipleri seviyorum..ne diyebilirim örgü örmek benim hobim.

8 yorum:

  1. örgüyü ben de çok seviyorum ama,birinden yardım almaksızım kesme işlemlerini gerçekleştiremiyorum..Verdiğin link çok hoş,emeğine sağlık canım...sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Zeliha kardeşim.Kesme işlemlerini ördükçe elin alışır.Ben öğrenirken de hep orada takılırdım. Basit gibi görünse de örgü emek isteyen bir uğraş.....sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. ben de çok seviyorum ben de......link için sagl canm

    YanıtlaSil
  4. önemli değil canım . hep birlikte bakalım..canlarım.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy çok güzel şeyler var, bayıldım. Örgüden çok anlamam ama insanın birşeyler öresi geliyor onları görünce. Paylaşımın için sağol arkadaşım. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. gün boyunca bende bakıp bakıp , ne örsem diyorum. insanı çekiyor. sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler, vallahi makbule geçti:)

    YanıtlaSil
  8. faydam olduysa ne mutlu bana. güzellikler paylaşılmalı bu kış bol bol örgü örelim .sevgiler

    YanıtlaSil